Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă milităria jos din pod în PSD: Ce ORDINE a dat în partid + Mesaj pentru Oprea

Liviu Dragnea a câștigat lupta internă cu Rovana Plumb pentru funcția de președinte interimar al PSD. Dragnea a început deja să dea ordine în partid, din prima zi ca președinte interimar.

”Vom forma o echipă bună, unită, largă, care să pregătească un plan concret de acțiuni atât în teritoriu, cât și în Parlament. Putem trece și peste crize mai mari sau mai mici. Una din principalele concluzii ale CExN de azi este că PSD este un partid unit, care poate trece şi peste crize mai mici sau mai mari, este şi motivul principal pentru care sunt aici alături de Rovana. Chiar dacă fiecare dintre noi, având acest drept, am cerut votul de încredere al colegilor, Rovana rămâne preşedinta Consiliului Naţional, un om politic cu anvergură serioasă, un ministru foarte bun, un om politic care mai are foarte multe de spus în politică şi cu care sunt convins că pot colabora foarte bine.

Vicepreşedinţii partidului, fiecare dintre ei, după ce vor opta pentru un domeniu sau altul, vor începe să producă politici publice în domeniul respectiv. Rovana Plumb, dincolo de faptul că este preşedinta Consiliului Naţional, conduce departamentele partidului şi va fi ajutată de noi toţi ca această structură să devină eficientă şi să furnizeze atât Guvernului, cât şi partidului un set de politici care să ajute actul de guvernare. Vom menține actul de guvernare. Vom face tot ce ne stă în putință ca Victor Ponta să aibă sprijinul nostru.

Lângă mine este Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, un om care cred că trebuie valorizat la maxim de potenţial pe care îl are atât în ceea ce priveşte activitatea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, cât şi relaţia cu partenerii noştri externi strategici şi relaţia cu ambasadele şi nu numai. Avem doi oameni în CExN, chiar în Biroul Permanent Naţional, vicepreşedinţi care conduc două structuri asociative în administraţii locale foarte importante - Asociaţia Municipiilor, condusă de domnul primar Robert Negoiţă, şi Uniunea Consiliilor Judeţene, condusă de domnul Marian Oprişan. Rolul lor important este ca împreună cu primarii şi preşedinţii PSD de consilii judeţene să înceapă un program de acţiuni concrete pentru a îmbunătăţi legislaţia aferentă domeniului respectiv şi pentru a ajuta în pregătirea pentru campania electorală.

Am avut o discuție cu Gabriel Oprea, colegul meu, amicul meu de 15 ani de zile. Îl asigur, pe el și pe colegii de la UNPR, de dorința noastră de cooperare. Același lucru le transmitem și celor de la ALDE.

De azi, toată lumea trebuie să înceapă treaba.”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.