Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă replica la acuzațiile DNA: 'O să vedem pe ce se bazează. Resping toate acuzatiile' / VIDEO

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Liviu Dragnea DNA

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârşite în dosarul 'Tel Drum' în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman.

Potrivit unui comunicat al DNA, Liviu Dragnea, preşedintele CJ Teleorman la data faptelor, este cercetat pentru constituire de grup infracţional organizat, două infracţiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul.

Citește și: Dezvăluiri bombă despre afacerile familiei lui Florian Coldea: Probleme cu Fiscul încă de la înființarea companiei

”Am fost la DNA să îmi iau în primire al treilea dosar. Nu zic mai multe pentru că am ascultat cu atenție ce mi s-a spus la DNA. Resping categoric toate acuzațiile. Mențin că nu am nicio legătură cu Tel Drum. O să vedem pe ce se bazează afirmațiile DNA. Unele din aceste acuzații au fost verificate deja. Eu, în 2001, nu puteam să fac grup infracțional cu mine. Eu nu am fost în nicio comisie de licitație. S-a vorbit despre multe lucruri neadevărate în comunicatul DNA. E treaba avocaților. Vreau să văd pe ce se bazează aceste incriminări. Știu că avem telejustiție. S-ar putea să ajung în instanță și acolo să se ceară probe.”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.