Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, 'DESFIINŢAT' la Bruxelles: 'Caracatiţa penală PSD-ALDE vrea să OMOARE DNA'

captura TV
Liviu Dragnea

Atac fără precedent la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea venit chiar din Parlamentul European. Ultimele mişcări din justiţie au scos-o din sărite pe Monica Macovei care-l desffinţează pur şi simplu pe liderul Camerei Deputaţilor.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

"Caracatița lui Dragnea sufocă Guvernul. Mihai Tudose are deja 3 miniștri cu probleme penale în Guvern, dar nu pare deloc deranjat. Dragnea a cerut două bucăți din țară să le folosească în interes personal, iar doamnele Shhaideh și Plumb s-au grăbit să-i facă pe plac. Iar Ponta să aprobe. Doamna Shhaideh, vicepremier și ministru al Dezvoltării, este urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu. La fel, Rovana Plumb, ministru delegat pentru fonduri europene, ar putea fi urmărită penal pentru complicitate la abuz în serviciu dacă nu o va apăra Camera Deputaților, condusă de condamnatul Liviu Dragnea.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

​C​ele două reprezentante PSD sunt acuzate că, în beneficiul lui Liviu Dragnea, au făcut posibil ca o insulă la Dunăre, Insula Belina, și brațul Pavel să treacă la Consiliul județean Teleorman, confiscat de ani buni de zile de Dragnea, și de acolo la Tel Drum. În final, cele două fâșii de pământ și apă au devenit locul de relaxare al lui Dragnea și al prietenilor lui politici.

Citeşte şi: Descoperire istorică în Polonia: Soluţie fără precedent pentru producerea motorinei

​Un alt ministru, Viorel Ilie, fără legătură cu cazul Dragnea, este în continuare protejat de Parlament, care tot amână să aprobe cererea DNA de începere a urmăririi penale. De asta caracatița penală PSD-ALDE vrea să omoare DNA și legislația anticorupție. Pe ei cine îi schimbă?", a tunat europarlamentarul într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.