Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: 'A tăcut, inteligent, 2 ani. Acum vorbește prost'

klaus_iohannis_65103400

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a reiterat vineri că PSD nu va forma guvern cu Partidul Naţional Liberal după alegeri.

"Acest om (Klaus Iohannis - n.r.) a tăcut, spuneau unii, inteligent, doi ani de zile. De o perioadă, a început să vorbească prost. (...) Nu facem niciun guvern cu PNL pentru că ceea ce este acum în PNL, şi mă refer la conducere nu la membrii PNL în general, nu poate determina o colaborare sănătoasă pentru România în guvern", a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are de faptul că preşedintele ţării a lăsat de înţeles că s-ar putea forma un guvern PSD - PNL după alegeri.

Citește și: Miri filmați de prieteni când fac sex după nuntă / VIDEO 18+

Liderul social-democraţilor a spus că, în ultima vreme, a auzit despre "tot felul de cetăţeni români" pe care îi nominalizează unii sau alţii ca pe posibili premieri.

"După ce vom vedea voturile, se va crea o majoritate, sigur că se va face o nominalizare care să poată să fie şi acceptată şi votată în Parlament", a arătat Dragnea.

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

Întrebat dacă îşi va da demisia în cazul în care PSD nu va reuşi să facă majoritatea parlamentară, aşa cum a anunţat că va face preşedintele PNL, Alina Gorghiu, Dragnea a spus că nu vrea să fie comparat "cu acea doamnă'.

"De ce trebuie să mă comparaţi pe mine cu acea doamnă? De ce trebuie să mă întrebaţi dacă face, ce face, acea doamnă? Nu îmi iau model în viaţă de tipul Alina Gorghiu", a susţinut Liviu Dragnea.

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.