Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dezvăluie care este serialul preferat și cel mai mare viciu

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ok

Președintele PSD, Liviu Dragnea a trecut la dezvăluiri din viața personală. El a spus că seara se joacă jocul Angry Birds Friends ”la care am ieșit de câteva ori pe primul loc”. De asemenea, Dragnea a mai precizat că îi place să se uite la seriale, dar și la tenis sau fotbal.

”Seara, mai târziu acasă mă uit la filme. Am văzut House of Cards, mă uit la ”Game of Thrones”, acum mai este și ”Doamna Secretară”, care este foarte interesant. Îmi place să mă uit foarte mult la fotbal, la tenis, în general la sport”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD recunoaște că cel mai mare viciu al său este fumatul. ”Cel mai mare viciu: fumatul. Da, cu siguranță că aș vrea să scap de el”.

Liviu Dragnea susține că în afara politicii spune foarte multe glume. ”În afara politicii e greu să ieși, dar când nu sunt în acțiuni oficiale spun foarte multe bancuri, foarte multe glume”, a mai spus Dragnea.

Pus în fața a trei variante de răspuns, la întrebarea: ”Cum vă vedeți în 2019: președinte PSD, prim-ministru sau președinte al României?”, Liviu Dragnea a răspuns sec: ”Mă văd Liviu Dragnea”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.