Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, dezvăluire: 'De atunci am această boală'

Liviu Dragnea CEx PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, joi, că va petrece ziua de 1 Mai la pescuit, în România, el arătând că PSD nu are la nivel central un pachet de acţiuni stabilit pentru această zi pentru că „au trecut vremurile alea”.

Dezastru pentru una dintre cele mai mari companii aeriene. Este în PICAJ

„Prin muncă. Sunt totuşi câteva zile libere şi mulţi colegi de-ai mei vor participa în sate, la oraşe, unde se organizează tot felul de acţiuni. Nu există o acţiune stabilită sau un pachet de acţiuni stabilit în partid pentru aceste zile. Au trecut vremurile alea”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a povestit și ce făcea de 1 Mai pe vremea când era doar un copil, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru pescuit. Mergea împreună cu colegii la acțiuni de defilare și apoi mergea la pădure.

„Când eram mic ne îmbrăcam ca toţi elevii mici, în cămaşă albă, cu cravată. Era şi o băscuţă albă, eu aveam şi un şnur că eram comandant de detaşament - se luau după note - şi mergeam la câteva acţiuni, după care mergeam şi eu la pădure. Ce puteai să faci de 1 Mai? Mergem în zăvoi, pe Dâmbovnic - e un râu în nordul judeţului Teleorman - unde mergeam la pescuit, dar la pescuit cu undiţa din trestie. De atunci am această boală”, a rememorat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.