Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, după ce Eugen Teodorovici a criticat construirea stadionului din Alexandria: 'Dacă a vorbit ditai consilierul, cum îmi mai permit eu'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat vineri că nu el este cel care decide în privinţa alocării unor fonduri pentru finanţarea stadionului din Alexandria (Teleorman).

"Eu am înţeles că este vorba despre o iniţiativă mai veche. Am înţeles că de 2 - 3 ani de zile se tot chinuie cu nişte hârtii. Nu ştiu, nu decid eu, decide ministerul, decide Compania Naţională de Investiţii. Ceea ce constat eu de fapt şi de drept este că în Teleorman nu mai este voie să se facă nicio investiţie, absolut niciuna. Le spun celor din Teleorman că nu mai au dreptul la nicio investiţie. Şi dacă se face un podeţ undeva trebuie să se facă ori o anchetă, ori să fie retraşi banii ori să se facă un miting, ceva", a declarat Dragnea, la Parlament, întrebat cum comentează faptul că Ministerul Dezvoltării intenţionează să aloce 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria, scrie agerpres.ro.

Citește și: Șocant! Un fost deputat primește indemnizație de șomaj și se plimbă cu un bolid de lux

La remarca jurnaliştilor că Eugen Teodorovici, consilierul premierului ce urma să fie demis vineri seara, a afirmat că nu este oportun să fie construit în Alexandria acest stadion, pentru că ar fi nevoie de alte investiţii, Dragnea a replicat: "Deja aveţi răspunsul. Dacă a vorbit ditai consilierul premierului, cum îmi mai permit eu să-mi dau cu părerea?".

Stadionul municipal din Alexandria urmează să fie dat spre finanţare către Compania Naţională de Investiţii (CNI), potrivit primarului oraşului, Victor Drăguşin.

Citește și: Gabriela Firea așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Imaginea ce a devenit virală pe Facebook

Reprezentanţii Uniunii Salvaţi România s-au declarat revoltaţi de propunerea privind alocarea, prin Compania Naţională de Investiţii, a aproape 40 de milioane de euro pentru modernizarea stadioanelor din Alexandria şi Craiova, apreciind că aceste sume reprezintă bani "irosiţi pe stadioane omagiale".

"USR îşi exprimă revolta faţă de propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) privind alocarea, prin Compania Naţională de Investiţii, a aproape 40 de milioane de euro pentru stadioanele din Alexandria şi Craiova, în condiţiile în care cheltuielile totale ale statului cu investiţiile, din buget şi din fonduri UE, au fost, în primele cinci luni ale anului, de doar 4,1 miliarde lei, în scădere cu 54% faţă de 2016", preciza USR.

Citește și: Antena 1 dă lovitura cu un nou reality show! Cum se va numi și de cine va fi prezentat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.