Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, după descinderea de la Guvern: 'I-am zis că nu mă interesează, ceea ce îmi dă de gândit'

Liviu Dragnea a descins la Palatul Victoria, luni dimineața. După o discuție de 5 ore, liderul PSD a ieșit de la întâlnirea la care au participat premierul Mihai Tudose, vicepremierul Marcel Ciolacu și ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

”Am discutat despre priorităţile legislative de Guvern pentru această toamnă, despre CEx-ul pe care îl vom organiza în zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea Programului de guvernare şi trebuie să recunosc că pentru mine este o veste foarte bună, au început să-l şi depăşească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor, creşterea economică şi faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate. Am vorbit despre dezvoltarea economică.Sper să nu se supere premierul, a vrut să deschidă subiectul TAROM. I-am spus că nu mă interesează cine e acolo, vreau doar ca această companie să ajungă aşa cum am stabilit în programul de guvernare şi în campania electorală, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă şi care să devină, totuşi, o mândrie naţională. Am și mâncat împreună.

Citește și: SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

Am discutat şi despre proiectul de buget. Propunerea lor este o propunere foarte bună, foarte sănătoasă. Actele normative care vor intra în vigoare anul viitor, proiectele ministeriale care vor intra în vigoare anul viitor şi care vor trebui să fie finanţate, să fie prinse în buget, în aşa fel încât bugetul pe anul viitor să fie realizat pe proiecte şi să fie adus în Parlament, aşa cum scrie la lege, în octombrie.”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.