Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face anunțul crucial despre coaliție! Care e următorul pas

dragnea ponta

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, s-a arătat încrezător miercuri, la Sibiu, că actuala coaliţie guvernamentală se va menţine până la alegerile parlamentare de anul viitor, el arătând că se poate găsi 'suficientă înţelepciune' pentru a se trece, 'nu neapărat cu uşurinţă, dar cu responsabilitate', peste momentul legat de numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

Citește și: Instanța a decis: Victor Ponta este VINOVAT! Ce pățește premierul după vestea din această seară

'Cred că se poate găsi suficientă înţelepciune în interiorul coaliţiei ca să se treacă - nu neapărat cu uşurinţă, dar cu responsabilitate - peste votul de la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu (la şefia SIE, n.r.). Cred că se poate trece peste asta, cred că guvernarea ţării şi stabilitatea economică a ţării şi guvernamentală este mult mai importantă. Şi cred că şi unii, şi alţii au această dorinţă. Eu cred că putem vorbi de a menţine coaliţia până la parlamentarele din 2016. Dar, fiind în România, orice se poate întâmpla', a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este mulţumit despre modul în care Gabriel Oprea şi-a îndeplinit mandatul de premier interimar, Liviu Dragnea a spus că nu este el cel care trebuie să analizeze acest aspect.

'Nu analizez eu asta. Activitatea guvernamentală a continuat normal. Au fost (...) şedinţe de guvern pe care le-a prezidat. Miniştrii au venit cu actele normative, au fost discutate, avizate, aprobate. Chiar nu am ce să-i reproşez. Nu au fost evenimente. Lucrurile au fost în regulă', a apreciat Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că este important ca Victor Ponta să rămână prim-ministru pentru menţinerea stabilităţii economice şi guvernamentale în România, arătând că UNPR a dat asigurări că va susţine în Parlament legile şi hotărârile care ţin de actul de guvernare, transmite agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.