Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face dezvăluiri despre Dacian Cioloș: 'Are o boală contagioasă'

dragnea ciolos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat dezamăgit, joi, de modul selectiv în care premierul Dacian Cioloş a întocmit lista de invitaţi la inaugurarea scutului antirachetă de la Deveselu.

"Există din partea noastră o dezamăgire la adresa premierului Dacian Cioloş, pentru faptul că am văzut că această boală cred că se ia, e contagioasă, cu invitaţiile selective făcute de unii oameni care sunt temporar în nişte funcţii. Totuşi acolo, dacă exista un anumit nivel de bună-credinţă, ar fi trebuit invitaţi, chiar dacă nu veneau, cei care în mod efectiv au gestionat şi au reuşit să ducă la capăt acest proiect", a declarat Dragnea, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și: Cele mai populare nume în Europa: Cum figurează România / FOTO

În opinia sa, printre invitaţi ar fi trebuit să se numere fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul premier Victor Ponta, dar şi miniştrii care au fost direct implicaţi în realizarea proiectului de la Deveselu.

Dragnea a adăugat că modul în care au fost selectaţi invitaţii va avea drept consecinţă "o atitudine selectivă" a PSD în raporturile viitoare cu premierul Dacian Cioloş, scrie agerpres.ro.

Citește și: Sfântul Gheorghe a fost interzis într-o țară importantă

Pe de altă parte, liderul PSD a subliniat importanţa pe care noua facilitate militară o are pentru securitatea României.

"Vreau să marchez importanţa momentului de astăzi, faptul că acest obiectiv a fost inaugurat. Arată pe de o parte importanţa României în alianţa NATO, pe de altă parte arată (...) faptul că nivelul nostru de securitate este ridicat, arată modul în care România este tratată în cadrul acestui parteneriat. PSD-ul a sprijinit şi sprijină în continuare parteneriatul strategic", a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.