Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face 'un bilanț tragic al acestei săptămâni'/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea îşi afirmă solidaritatea cu poporul egiptean după atacurile teroriste de duminică, în care şi-au pierdut viaţa peste 40 de persoane. Preşedintele PSD face şi un bilanţ tragic al săptămânii care a trecut.

Vezi şi: Premierul Grindeanu, mesaj trist: 'Pentru acești oameni nu există nimic sfânt'

Vezi şi: Donald Trump, REACŢIE la atentatele de Florii: Ce spune despre preşedintele Egiptului

"Din păcate, nici în Duminica Floriilor, nu am fost cruțați de noi atacuri teroriste. Peste 40 de persoane și-au pierdut viața și alte câteva zeci au fost rănite în atacurile asupra bisericilor copte din localitățile Tanta și Alexandria din #Egipt.

Suntem solidari cu poporul egiptean și susţinem eforturile de combatere a fenomenului terorist, în oricare dintre formele sale!

Un bilanț tragic al acestei săptămâni: atacul cu arme chimice din #Siria, atacul terorist din #Stockholm, atentatul de la #SanktPetersburg, iar astăzi, din nou, de două ori, atacuri teroriste în biserici, adică exact lăcașele care, prin definiție, sunt dedicate păcii... Și, tot în săptămâna care se încheie, românca rănită în atentatul de la Londra a încetat din viață", scrie Liviu Dragnea pe Facebook.

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat atacurile comise duminică asupra a două biserici creştine din Egipt. În ambele atacuri s-a produs o explozie în incinta bisericilor, cel puţin în cazul celui de-al doilea atentat autorităţile confirmând că a fost executat de un terorist kamikaze care şi-a detonat centura explozivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.