Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea și-a băgat oamenii în HOTEL: Ședință mare în PSD și ALDE

Inquam Photos / George Călin
Tariceanu Dragnea

PSD şi ALDE nu au luat, iniţial, în calcul ponderea UDMR în Parlament pentru votul asupra moţiunii de cenzură, a precizat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Afirmaţia a fost făcută de Dragnea la intrarea la o reuniune informală, care se desfăşoară la un hotel din Capitală, la care participă conducerea lărgită a PSD, membrii CExN, parlamentari, lideri de organizaţii judeţene, miniştri demisionari ai Cabinetului Grindeanu, dar şi lideri ai ALDE, în frunte cu preşedintele formaţiunii, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: România TV e la un pas să se închidă

Întrebat de jurnalişti cum va fi votul de miercuri la moţiunea de cenzură, preşedintele PSD a spus: "Mâine va fi un vot".

Întrebat, în continuare, cum priveşte acest vot, având în vedere eşecul negocierilor cu UDMR, Dragnea a arătat: "Majoritatea nu a fost făcută iniţial cu UDMR".

Citește și: Singura țară de care se teme ISIS .

La întrunirea care a început în jurul orei 18,00 s-au prezentat, printre alţii, pe lângă Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, Niculae Bădălău, Mihai Fifor, Adrian Ţuţuianu, Claudiu Manda, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Liviu Pop, Nicolae Moga, Doina Pană, Marian Oprişan, Paul Stănescu, Marian Neacşu, Gabriel Pâslaru, Şerban Nicolae, Titus Corlăţean, Marcel Ciolacu, Eugen Nicolicea, Oana Florea, Carmen Moldovan, Natalia Intotero, Cristian Dumitrescu, Steluţa Cătăniciu, Daniel Chiţoiu.

Dintre miniştrii demisionari din Cabinetul Grindeanu participă: Graţiela Gavrilescu, Mihai Tudose, Gabriel Leş, Răzvan Cuc, Ana Birchall, Şerban Valeca, Marius Dunca, Rovana Plumb, Teodor Meleşcanu, Florian Bodog.

Citește și: Romania se mentine lider mondial la videochat

Presa nu are acces la reuniune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.