Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea i-a blocat pe pesediști: TĂCERE!

dragnea

Liviu Dragnea i-a blocat pe pesediști cu propunerile sale după ce a revenit din vacanță! Preşedintele interimar al PSD a fost prezent, sâmbătă, la o întâlnire cu liderii TSD, la Sulina, prilej cu care le-a cerut tinerilor social-democraţi "să redescopere curajul de a vorbi liber în interiorul şi, mai ales, în afara partidului" şi le-a spus că "poate că la TSD este nevoie de o altfel de abordare".

Citește și: Liviu Dragnea a revenit în forță: Ce ordine dă șeful interimar la PSD

"Le-am cerut să redescopere curajul de a vorbi liber în interiorul şi, mai ales, în afara partidului. (...) I-am rugat pe tineri să se gândească serios dacă actuala structură a TSD, ca şi organizare, este bine să mai rămână aşa şi nu cumva trebuie resetată, pentru că societatea românească şi nu numai se modifică cu o viteză ameţitoare. Dacă reuşim să înţelegem cât de mare este dinamica, nu rămânem pe dinafară, ci, dimpotrivă, vom fi prezenţi în toate mişcările care se produc în societate, cu şi fără voia noastră. Poate că la TSD este nevoie de o altfel de abordare, de o altă structură, de un alt mod de organizare, mult mai deschis, mai flexibil, mai relaţionat cu societatea în ansamblu, cu tinerii în ansamblu", a declarat liderul interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Citește și: Decizie istorică luată de Klaus Iohannis: Premieră de când e președintele României

El a mai spus că le-a cerut tinerilor ca, în termen de maximum două luni, să iniţieze o platformă de dezbatere online pe teme de interes major.

"Le-am spus că nu vreau să discutăm astăzi despre data congresului, dar le-am cerut ca, într-o lună sau două, să iniţieze o platformă de dezbatere online, la care să participe membrii TSD şi tinerii din afara partidului şi să încerce să-şi dea răspunsuri majore, ce model de societate vor, ce cred ei că trebuie să facă TSD pentru ca tinerii din România să primească răspunsuri, măcar la o parte din întrebările pe care le au, dacă nu la toate", a menţionat preşedintele interimar al PSD.

Întrebat care a fost reacţia tinerilor, Dragnea a afirmat că iniţial a fost 'tăcere'.

Citește și: Ce poze noi au apărut cu Carmen Iohannis / FOTO

"Apoi, şi alţi colegi au spus lucruri asemănătoare şi au început discuţiile. Concluzia mea este că tinerii simţeau nevoia unui refresh şi a unei asemenea dezbateri şi sunt mulţumiţi că acum li se dă posibilitatea, în mod real, de a-şi spune punctul de vedere despre cum trebuie să arate societatea. (...) Am foarte mare încredere că, după întâlnirea de astăzi, în TSD va începe o dezbatere foarte serioasă, care va ajuta şi PSD, şi clasa politică, în general, şi societatea", a mai declarat preşedintele interimar al PSD.

Citește și: Elena Udrea, la un pas să fie dată afară din sala de judecată: Cum s-a dus la ÎCCJ / FOTO

Liviu Dragnea s-a întâlnit, sâmbătă, la Sulina, cu şefii organizaţiilor Tineretului Social Democrat (TSD) din ţară, în frunte cu liderul TSD, Mihai Sturzu, la reuniune participând şi alţi lideri ai PSD, printre care preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

Citește și: BOMBĂ în PNL: Senatorul Tudor Barbu, prins cu înregistrări incendiare

La finele şedinţei, Dragnea a primit din partea preşedintelui TSD Galaţi, Marius Mărgărit, un trofeu pentru susţinerea taberelor desfăşurate anual la Sulina sub sloganul Trofeul Naţional Delta Dunării 'O Românie curată'. În cadrul acestor tabere, pe plaja din oraşul Sulina au loc acţiuni sportive şi de ecologizare, transmite agerpres.ro

Citește și: Soția unui deputat ȘOCHEAZĂ: Da, sunt BISEXUALĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.