Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea i-a pus gând rău lui Eugen Teodorovici

ponta teodorovici

Liviu Dragnea l-a apostrofat public pe Eugen Teodorovici după prima rundă de negocieri dintre partide pe margine modificării Codului Fiscal. Șeful PSD l-a certat pe ministrul Finanțelor că nu a respectat mandatul cu care a fost trimis la negocieri.

Dragnea nu se rezumă doar la asta. Acum îl vrea debarcat pe Eugen Teodorovici. Conform Realitatea TV, Dragnea va cere retragerea sprijinului politic pentru Teodorovici pentru ca acesta să piardă funcția de ministru. Se zvonește că mai mulți lideri PSD cer demisia lui Teodorovici, cel care s-a remarcat în această vară cu petrecerile de pe litoral.

"Ministrul Eugen Teodorovici a avut un singur mandat de la mine, să asculte și să furnizeze toate datele care-i sunt cerute ca ministru de finanțe(...). Teodorovici, dacă a făcut așa ceva, nu putea să-și ia angajamente politice. Eu nu cred că Teodorovici și-a luat angajamente politice", a precizat Dragnea după ședința BPN a PSD, răspunzând unei întrebări privind poziția ministrului Finanțelor de la sfârșitul întâlnirii tehnice, care a spus că s-a convenit asupra măsurilor discutate privind noul Cod fiscal.

"A greșit, da. Pentru că la o întâlnire cu liderii politici merg liderii politici și cei care au mandat, ca în urma unei discuții și întâlniri între liderii politici să se și întâmple lucruri", a detaliat liderul social-democrat.

La ora 17, duminică la Palatul Parlamentului va avea loc o întâlnire a PSD, la care ar trebui să participe şi ministrul Teodorovici, însă acesta nu şi-a anunţat prezenţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.