Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul și-ar dori schimbarea ministrului de Finanțe. Liviu Dragnea NEAGĂ informația / UPDATE

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

UPDATE: Liderul PSD Liviu Dragnea neagă informația că premierul și-ar dori schimbarea lui Ionuț Mișa din funcția de ministru al Finanțelor.

*

Președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose s-au întâlnit, luni seară, potrivit unor surse Antena3, la Vila Lac 1. Potrivit surselor citate, premierul și l-ar dori schimbat pe ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, de la conducerea instituției. De asemenea, s-a discutat și despre proiecția bugetară pe anul viitor.

În ciuda susţinerii arătate luni în Parlament, ministrul Finanţelor are probleme chiar în propriul partid. Preşedintele Comisiei de buget - finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat într-o emisiune de televiziune că speră că e ultima dată când Mişa vine în Parlament ca ministru de Finanţe, din cauză că s-a contrazis cu premierul pe tema taxei de solidaritate.

„Şi eu o să-l critic pe domnul ministru actual de Finanţe. Cred că astăzi este, şi sper să fie, ultima vizită a domniei sale în Parlament ca şi ministru de Finanţe, pentru că mi se pare normal şi corect ca partidul - şi mai ales prim-ministrul - să aibă pe masă propunerea de revocare a domniei sale din funcţie, pentru că, din păcate, ca ministru de Finanţe să faci astfel de declaraţii pe care, mai târziu, prim-ministrul le contrazice cred că nu este cazul”, a declarat, la Digi24, senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă şi-a expus argumentele premierului Mihai Tudose şi preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, senatorul PSD a răspuns: „Domnului prim-ministru Tudose, în cele zece zile cât am fost consilier onorific, i-am propus câteva chestii, numai că, din păcate, aşa cum ştiţi, şi domnia sa a afirmat foarte clar, gândurile noastre nu prea se întâlnesc. Adică, dânsul nu este de acord cu ideile mele, aşa că nu am pretenţia ca dânsul să înţeleagă ceea ce eu îi explic. Sau, dacă vrea să înţeleagă, poate să mă cheme, putem să discutăm, pot să-i argumentez şi să-i justific ceea ce eu spun”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.