Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea și un mic amănunt care a schimbat destinul PSD

Evz.ro publică recent o serie de dezvăluiri despre regimul prieteniilor în epoca Coldea, timpul acela istoric în care am fost educați să știm că era aproape o crimă de lesmajestate să fii cu Udrea la Paris, dar la petrecerile din fosta stradă Kalinin nr.2 (K2) era voie orice.

În ultima parte, Dan Andronic scrie despre chiolhanul ocazionat de aniversarea lui Coldea. La fiesta erau prezenți, printre alții, Luluța, Maior, Sebi Ghiță, prof.Dâncu, șeful integrității de la ANRP, Horia Georgescu, alți meseriași și, desigur, Coldea.

Ce-i scapă lui Dan este chiar momentul evenimentului. Puțină lume știe că Florianul securității noastre naționale e născut pe 21 septembrie, într-o săptămână în care au mai încăput în calendare MRU, Crin Antonescu și Victor Ponta.

Ce nu ne spune autorul și poate ar fi interesant să aflăm este dacă pentru petrecerea din 21 septembrie 2014, Liviu Dragnea, cel care ieri și azi și mâine se va bate, în piept, cu cărămida luptei cu sistemul, a primit atunci învoire de la partid, având în vedere că era șeful de campanie al lui Victor Ponta, candidat la prezidențiale?

Cei cărora Dragnea le căuta indulgențele erau susținătorii lui Iohannnis, adversarul lui, cel puțin teoretic și de fațadă. Preocupările lui Dragnea ar fi fost bine să fie îndreptate spre programul de deplasări și de întâlniri ale candidatului și după cadoul pentru marele adversar al candidatului pe care el, era primul pus să-l slujească?!??

 

În toate ocaziile pe care le-a avut din 2014, pe nici una nu a ratat-o Dragnea să ne spună cum e el pregătit ”să moară în picioare”.  Nimeni nu s-a ridicat să-l conteste. Dar care dintre ceilalți lideri marcanți ai PSD au mai fost la aniversările lui Coldea și la sindrofiile SRI? Aici nu discutăm despre aniversarea zilei anti-tero, de ziua națională sau de bilanțul SRI. Vorbim de relații ciudat de apropiate, în context și în dinamică, cum sunt chiolhanurile de acest gen.

În campania prezidențială, PSD a avut și consultanți americani. La una dintre întâlnirile cu ei, era printre primele, nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că Dragnea lipsea de la discuții. Am fost șocat, având în vedere că în lunile acelea LeaveYou era precum timbrul de scrisoare, lipit de VP. Sebi Ghiță era acolo și alții erau acolo, dar asfaltatorul brazilian lipsea. Sebi a zâmbit și mi-a spus ceva ce voi scrie într-o carte la care lucrez acum. A fost prima dată când suspiciunile mele prindeau contur. Erau zilele în care asfaltatorul brazilian căuta cadoul potrivit pentru aniversarea lui Coldea...

Dacă amănuntul ăsta vi se pare prea puțin sau prea mult, atunci dați-mi voie să facem un exercițiu de imaginație: vi-l închipuiți pe șeful de campanie al lui Trump, în plină campanie prezidențială, mergând la șprițuri și la tenis cu șeful CIA al lui Obama?

Nici eu:)

PS. Aproape fără nici o legătură cu subiectul… http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3655300

Un text elaborat în laboratorul de idei.     https://laboratoruldeideiblog.wordpress.com/2017/03/13/liviu-dragnea-si-un-mic-amanunt-care-a-schimbat-destinul-psd/

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.