Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea ia în calcul o decizie RADICALĂ: 'Nu facem binele cu forța'

Liviu Dragnea CEx PSD

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că va discuta săptămâna viitoare cu colegii săi din comisiile de specialitate şi că vor decide dacă merg mai departe cu proiectul de lege prin care se elimină TVA pentru locuinţe.

Suma uriașă pe care o câștigă LUNAR soția lui Dan Mihalache, mâna dreapta a lui Iohannis

”Săptămâna viitoare voi avea ultima discuție cu colegii din comisiile din specialitate. Se pare că agenții comerciali din domeniu au o temere justificată că vor avea probleme cu cash-flow-ul, pentru că o să aibă de recuperat TVA. Am cerut Ministerului Finanțelor să găsească până săptămâna viitoare o modalitate să vedem dacă se poate rezolva această problemă, să nu ajungă firmele din domeniu să aștepte să-și recupereze banii în unu-doi ani. Există varianta să se recupereze imediat TVA, iar dacă în 30 zile nu e rambursat, atunci să curgă imediat penalități. Dacă nu găsim soluții, varianta e să renunțăm la idee, dar nu aș vrea să renunțăm, să ne împiedicăm de acest detaliu birocratic”, a explicat Dragnea.

Șeful PSD a mai spus că ar putea renunța și la proiectul privind TVA 0 pentru publicitatea din presă: "Dacă cei cărora ne adresăm nu vor, nu facem binele cu forța. TVA 0 a fost gândită în condițiile în care sumele din publicitate care să ajungă în presă creșteau, dar mulți oameni din presă au vorbit cu oameni din publicitate, care au vorbit cu furnizorii de publicitate, și au spus că dacă scade TVA, vor scădea și ei sumele, deci nu are rost. Săptămâna viitoare vom lua o decizie finală".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.