Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea iese la ATAC, după mesajul dur primit din partea lui Martin Schulz: 'Să-şi ceară scuze, e impardonabil ce a făcut'

captura TV
Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că Martin Schulz trebuie să ceară scuze pentru că s-a folosit de România în campania electorală, el arătând că e impardonabil acest gest şi menţionând că nu a avut nicio discuţie cu acesta, scrie Mediafax.

„Consider că ar trebui să-şi ceară scuze faţă de România în general pentru că şi-a permis să folosească şi România şi Bulgaria ca istrumente în campania electorală în care ne spunea nouă, ne minţea pe noi şi pe bulgari că dacă nu primim imigranţi cât e nevoie o să ni se taie fondurile şi aşa mai departe. Îmi pare foarte rău că au pierdut social-democraţii în Germania, dar asemenea declaraţii nu pot fi acceptate”, a spus Dragnea despre Schulz, la Antena 3.

Tensiune maximă în studioul Realitatea Tv! Jurnalistul Stelian Negrea, amenințat cu bătaia după modelul 'Palada'

El a adăugat că nu a avut nicio discuţie cu acesta.

„Nu a avut nicio discuţie cu mine, că am înţeles că a spus că a avut o discuţie cu mine şi că mi-a spus nu-ştiu-ce şi că dacă ar fi fost el aici nu-ştiu-ce mi s-ar fi întâmplat, vorbea de asta cu legile Lustiţiei. Nici măcar nu le-a citit, ca şi alţii. Parlamentul României are legitimitatea să aprobe orice lege doreşte, fără să promim lecţii de la Martin Scultz. Nici nu a citit Ordonanţa 13, e impardonabil ce a făcut Martin Schulz pentru România, nu pentru mine”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD a evitat să facă declaraţii, în urmă cu două săptămâni, când a fost întrebat despre interpelarea făcută de un tânăr român stabilit în Germania la adresa lui Martin Schulz, în timpul unei întâlniri electorale din Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.