Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi cere lui Victor Ponta să îl DENUNȚE / VIDEO

ponta dragnea

Victor Ponta a spus că guverul Sorin Grindeanu are ”4 piloți”. ”Langa Premier trage de mansa cu toata puterea si presedintele Iohannis (instalarea cu forta in capul mesei de la Palatul Victoria sau somatiile legate de buget sunt elemente evidente) / trage vizibil si Presedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar ca a anuntat la inceput membrii Cabinetului dar ii si coordoneaza direct si prezinta public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasa pentru bietii ministri) / exista din ce in ce mai vizibil si public si a patra "mana" pe mansa - cea a Sistemului care transmite prin vocea Procurorului General sau al Procurorului Sef DNA ce ordonante sau legi trebuie sa adopte sau sa nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate sa fie Ministru sau Secretar de Stat - ba chiar si cate salarii se pot mari din ipoteticele si fantezistele "prejudicii" ( nu are rost sa va spun ca in 2016 cu Guvernul Tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!”, a spus fostul președinte al PSD, care a primit răspuns de la Liviu Dragnea.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

Actualul președinte al PSD îi transmite lui Ponta că dacă are informații că s-ar fi implicat în adoptarea OUG 13, de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală, să meargă la autorități și să-l denunțe.

”Mie mi-a plăcut expresia cu avioanele (a lui Victor Ponta - n.r.), nu prea am ce să comentez aici. Poate dacă ar fi şi un copilot, poate ar fi mai puţină supărare. Dar, vorbind serios, nu se întâmplă aşa. Pe de altă parte, Victor Ponta a spus mereu un lucru cu care nu pot să nu fiu de acord în ceea ce-l priveşte - el tot timpul a considerat că preşedintele partidului să fie şi prim-ministru. Nu este foarte simplu, este pentru prima dată la noi în partid când cel care este preşedintele partidului nu este şi prim-ministru. Dar asta nu înseamnă că de la instalarea Guvernului şi până acum, şi o să şi continuăm, o să construim un sistem de colaborare între partid, pe de o parte, şi Guvern, pe de altă parte, în care eu am foarte mare încredere. În ceea ce priveşte ordonanţa, eu am spus mereu că nu am fost implicat. Dar, dacă cineva, inclusiv dumnealui, are alte informaţii, să le transmită la instituţiile abilitate.”, a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.