Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi răspunde lui Klaus Iohannis: Am înțeles că nu reprezint statul, dar o să RĂSPUND

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Iohannis

Liviu Dragnea a primit o invitație de a participa la ceremonia de învestitură a lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că el nu a primit o invitație pentru că nu există o cutumă în acest sens și a precizat că România va fi reprezentată, oficial, doar de ambasadorul George Maior.

”În primul rând nu înţeleg de ce e atâta supărare pe marginea acestei invitaţii, este un eveniment important la care eu am primit invitaţie şi am decis să o onorez. Şi eu şi prim-ministrul. A venit invitaţia, mâine o să plec în SUA, miercuri o să plece prim-ministrul şi o să ne şi întoarcem înapoi. Eu am primit acea invitaţie de la comitetul de organizare a acestui eveniment, pentru că, neexistând o administraţie în funcţiune, în mod oficial singura structură care face aceste invitaţii tuturor celor pe care vrea să-i aibă în aceste zile este acest comitet şi am primit de la acest comitet o invitaţie transmisă de vicepreşedintele comitetului respectiv. Şi o să merg, nu înţeleg de ce e atâta supărare. Am înţeles că nu pot să reprezint statul român, e în regulă, dacă cineva o să mă întrebe acolo de vorbă, probabil că o să-mi fac ceva curaj să vorbesc şi să răspund, dacă o să mă întrebe ceva despre România. Cred că nu este interzis.

Citeşte şi: HOȚII lui Kim Kardashian au fost PRINȘI: Detalii INCREDIBILE din JAFUL SECOLULUI

E un eveniment important şi chiar nu vreau să-l duc în derizoriu, indiferent de supărările unuia sau altora. E o invitaţie pe care am primit-o şi pe care o onorez. Nu vreau să mai comentez despre asta. Am înţeles ce a spus şi Administraţia Prezidenţială, cu toate astea eu m-am încăpăţânat să merg. Eu nu am dat această informaţie, nici nu aveam de gând să vorbesc în public despre această invitaţie sau Doamne fereşte! să mă laud cu ea, a ieşit, normal, discutată în Biroul permanent, a ieşit în presă.

Mi s-a spus că asta e practica. Reprezint clădirea asta. Să mi se spună pe cine să reprezint ca să nu se supere. O să încerc să fiu mut, dacă nu îmi iese, asta e. Am primit şi viză.”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.