Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi răspunde lui Victor Ponta: Se pare că nu suntem izolați

ponta dragnea

Victor Ponta a spus că e îngrijorat pentru PSD care a ratat o alianță cu UNPR și nici cu ALDE nu va face una pentru alegerile parlamentare. Atât PSD, cât și ALDE, vor merge pe liste separate, iar Ponta consideră că partidul său riscă să fie izolat. Pentru asta, fostul președinte al social-democraților l-a găsit vinovat pe Liviu Dragnea, șeful PSD. Numit ”vătaf județean” de Ponta, Dragnea îi răspunde.

”Se pare că nu suntem izolați, în peste 30 de județe am făcut majorități. Încercăm să ținem cont de ce spune Victor Ponta.”, a declarat Dragnea.

Deși în timpul campaniei pentru alegerile locale lucrurile dintre Ponta și Dragnea păreau să fi reintrat pe un făgaș normal, după ce fostului premier i s-a refuzat șefia Camerei Deputaților, lucrurile dintre cei doi au început să capete forme contrare. Totul a plecat de la mesajul postat de Ponta pe 27 iunie pe o rețea de socializare. ”Sunt îngrijorat pentru PSD - întotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea. E rău să fii cel mai mare partid, dar singur e foarte ușor să scapi de aliați și e foarte greu să îți câștigi alții (mai ales dacă impresia de aroganță și comportament de "vătaf județean" este transmisă către parteneri).”, a scris fostul premier.

Citește și: A pozat goală în avionul lui Donald Trump și e aproape să devină Prima Doamnă a SUA / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.