Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl AVERTIZEAZĂ pe Klaus Iohannis: 'Sper să nu-l primim în plic' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Iohannis

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat marţi că speră ca, într-un termen rezonabil, şeful statului să vină cu o propunere pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, adăugând că ar fi firesc ca această propunere să nu fie aflată "din plic".

"După decizia din plenul reunit, practic, în mod oficial, acel post de director SIE este vacantat şi cred că preşedintele, într-un termen rezonabil, trebuie să vină la Parlament cu o propunere. Este vorba de o instituţie importantă, este al doilea serviciu secret din România, alături de SRI, la fel de important, şi acolo trebuie să existe un om care să conducă acea instituţie, având în spate legitimitatea dată de votul Parlamentului", a spus Dragnea.

Citește și: EȘEC total: Revista Playboy revine la fotografiile cu femei goale, după ce renunțase la ele

Întrebat dacă ar fi bine ca preşedintele Klaus Iohannis să aibă o discuţie cu liderii politici înainte de a face această nominalizare, Dragnea a spus că speră să nu se afle "din plic" această propunere.

"Eu sper să fi intrat în altă etapă a comunicării şi a colaborării instituţionale şi cred că, aşa cum e firesc, sper, să nu aflăm din plic această propunere şi am convingerea că până la urmă preşedintele va dori să aibă o discuţie înainte de nominalizare. (...) Este bine să nu uităm că trebuie să existe un echilibru între aceste nominalizări, între Putere şi Opoziţie, şi cred că, în înţelepciunea domniei sale, domnul preşedinte va ţine cont de lucrurile astea, să nu ajungem într-un blocaj în Parlament", a completat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.