Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl AVERTTIZEAZĂ pe Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu a discutat cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, după raportul prezentat. Dragnea a explicat că o discuție pe tema Justiției va avea loc în cadrul coaliției de guvernare și el nu are de gând să-l sune pe Tudorel Toader.

Citește și: Amănunte de ULTMĂ ORĂ despre fugarul Sebastian Ghiţă: Ce spune ministrul de Interne

Citeşte şi: Scandal IMENS şi acuzaţii dure în PNL: Un senator vrea DIZOLVAREA unei organizaţii

”Sigur că vom discuta subiectul ăsta. Nu neapărat despre domnul ministru, despre menținerea sa sau nu în funcție, pentru că nu a făcut un lucru foarte grav. Eu am fost supărat pentru că a făcut o argumentație lungă, care te trimitea cu gândul într-o direcție și la final a ajuns în altă parte.

Este mai puțin important dacă rămân în funcție cei doi procurori. Este important să se facă o evaluare a managementului acestor două instituții. Din câte am înțeles, nu s-a mai făcut o evaluare de vreo 10 ani, ceea ce nu se în regulă.

Sunt și eu curios ca mulți oameni dacă în continuare se va face această evaluare, dincolo de evaluarea bazată în mod exclusiv pe baza deciziei CCR. O evaluare a acestor instituții și nici nu văd ce-l împiedică pe ministrul Justiției să ceară acele protocoale secretem, să le desecretizeze. Trebuie să le ceară, are toate competențele în acest sens.

Nu, nu am avut o discuție cu domnul Tudorel Toader. Nici nu l-am sunat, nici nu am de gând să-l sun. Eu cred că vom avea o discuție în coaliție. Vom discuta și cu domnul Tăriceanu, și cu domnul Grindeanu și cu Daniel Constantin, dacă va mai veni, că nu știu care îi este statutul, eu aștept să vină”, a declarat Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.