Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl face praf pe Klaus Iohannis: Nu am înțeles supărarea

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Iohannis

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a prezentat modul în care vrea să schimbe legile pe justiţie, dar mai multe instituţii, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis s-au declarat extrem de nemulţumiţi de aceste modificări. Liviu Dragnea nu s-a lăsat mai prejos şi i-a ţinut partea ministrului.

Citeşte şi: Liviu Dragnea tensionează relațiile cu protestatarii și îi critică pe cei care au ieșit, miercuri seara, în Piața Victoriei: Nu am inţeles de ce protestează

”Nu trebuie 'omorât' ministrul Justiției pentru că a avut niște propuneri. Mi se pare că s-au grăbit toți, inclusiv președintele. Vorbim despre niște propuneri - care vor deveni proiecte de legi - care sunt așteptate de mulți oameni. Ca cineva să reacționeze instantaneu, după o oră-două-trei, mi se pare o abordare ori pur personală, ori foarte superficială. Trebuie analizat serios. O să-și spună punctul de vedere corpuri profesionale. De-abia atunci vom analiza în Parlament punctele de vedere. E cale lungă până când se vor adopta proiectele de lege", a afirmat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citește și: Șocant! Un deputat PNL va intra în greva foamei. Care este cauza ce l-a adus în această stare

"Sincer nu înţeleg ce e cu atâta agitaţie. (...) Eu am înţeles că ieri au fost prezentate nişte principii, nişte propuneri, nici măcar nu au apărut proiectele de lege. E cale lungă, am înţeles că o să trimită nişte proiecte de lege la CSM, pentru un aviz, după care să ajungă în Parlament unde o să se dezbată. Nu trebuie omorât un om care are nişte păreri, că are nişte propuneri, nu e vorba nici de ordonanţă, nici de lege promulgată şi publicată. Mie mi se pare că s-au grăbit toţi, inclusiv preşedintele. (...) N-am înţeles foarte bine supărarea domnului preşedinte, pentru că sunt nişte principii aici. Şi nici nu vreau să mă bag în comentarii. O să avem atât de mult timp şi atât de multe ocazii să comentăm aceste proiecte de lege când vor ajunge în Parlament, încât nu vreau să mă repet de acum", a spus liderul PSD.

În ceea ce priveşte reacţia preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu de joi pe această temă, conform căreia şi şeful statului ar trebui să se implice în aceste dezbateri, Dragnea a spus: "Eu propun să fim mai calmi şi să aşteptăm proiectele de lege şi atunci să vedem în ce formă se dezbat în afară de comisiile parlamentare". Potrivit lui Dragnea, pachetul de legi "intră sigur anul acesta în Parlament".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.