Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl pune la punct pe Dacian Cioloș: Nu-mi doresc să mai fie premier

dragnea ciolos

Liviu Dragnea îl pune la punct pe Dacian Cioloș după ce premierul a început să vorbească în numele societății civile despre nevoia unor alegeri în două tururi. Șeful PSD îi atrage atenția lui Cioloș că a ajuns premier fără a fi votat de cineva, așa că nu trebuie să se erijeze în purtător de cuvânt al românilor.

”Eu aş fi mai rezervat în a face astfel de afirmaţii, pentru că societatea nu s-a exprimat. Milioanele de simpatizanţi ai PSD-ului, ALDE, ai UNPR-ului, UDMR au altă opinie. Eu de aia spun - oricine trebuie să fie rezervat când se trezeşte vorbind în numele societăţii, în numele poporului. Era unul care vorbea în numele poporului. (...) Facem un tur la comune, facem două tururi la oraşe, trei tururi la municipii şi la Bucureşti, atâtea tururi cât să iasă Cristian Buşoi. Vorbind serios, nu ne opunem pentru două tururi, numai că s-a stabilit în România, dincolo de Comisia de la Veneţia (...) - cu un an înainte de alegeri nu se mai modifică sistemul electoral. Este un precedent periculos. (...) Nu cumva poate veni dl. Cioloş în septembrie, când liberalii o să constate după înfrângerea de la locale că stau şi mai jos în sondaje, cu modificarea legii alegerilor parlamentare? PSD va câștiga alegerile și cu două tururi, și cu 3 tururi. Poate, în toamnă, o să vină Cioloș și o să spună că societatea vrea altfel de alegeri. Ce facem?”, a spus Dragnea la România TV.

Citește și: BOMBĂ Dacian Cioloș l-a demis pe șeful DGIPI

Liderul PSD spune că, peste un an, Cioloș nu va mai fi premier.

”Nu-mi mai doresc să fie la Palatul Victoria. Nu-mi mai doresc să fie premier. Cred că o să fie la o instituție din Europa sau SUA. Deocamdată, avem o relație corectă.”, a punctat Dragnea, care a vorbit și despre fostul premier al României, Victor Ponta.

”Comunic cu Victor cred că de două-trei ori pe zi, şi dacă e în ţară, şi dacă e plecat, şi pe WhatsApp, şi pe sms-uri, şi direct, la telefon. Relaţia este foarte bună, totuşi sunt ani de zile în care am stat alături. Eu am fost lângă el în toţi aceşti ani în care a fost preşedintele partidului şi şeful guvernului. Eu cred că Victor Ponta va reveni în prima linie, sper, a partidului, este o figură importantă în PSD, o figură publică importantă în România. L-am şi invitat public pe Victor Ponta, ieri, să vină lângă mine, aşa cum eu am stat lângă el şase ani. Din partea mea, nici în privat, nici în public, nu o să vedeţi vreodată ceva rău spus despre Victor Ponta, ba dimpotrivă. Şi o fac cu toată sinceritatea.”, a adăugat șeful social-democraților.

Citește și: O jucătoare de top povestește teroarea în care a trăit lângă Serena Williams: A zambit la mine precum un criminal in serie

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.