Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, intervenție de URGENȚĂ în Guvern: veste bună pentru studenți

Liviu Dragnea ICCJ

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se implică în scandalul momentului și are o intervenție de urgență la Ministerul Transporturilor. Dragnea s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, iar în urma aceste întrevederi s-a decis că se menține gratuitatea totală pentru studenți pe transportul CFR. În Parlament trecuse un amendament prin care gratuitatea pe CFR pentru studenți era restrânsă doar între orașul de domiciliu și orașul în care efectuează studiile.

Citește și: Victor Ponta, declaraţii ŞOC despre Guvernul Grindeanu: 'Mă lupt şi cu PSD dacă e cazul'

Citeşte şi: Un celebru afacerist, fost politician, cu probleme penale, s-a SINUCIS

Citește și: 'Efectul DNA' în PNL. Reorganizări de trupe şi tabere. Ambiţii ascunse şi calcule pentru Congres

”Astăzi, 18 februarie 2017, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a discutat cu Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea pe marginea amendamentului depus în Parlament cu privire la proiectul de Lege pentru aprobarea a OUG nr 2/2017, referitor la gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată.

În urma discuției, s-a convenit cu privire la faptul că toate măsurile cuprinse în Programul de Guvernare vor fi respectate și implementate, iar în cazul gratuității călătoriilor studenților pe calea ferată aceasta nu va fi modificată și va rămâne în forma prevăzută în OUG nr 2/2017”, anunță Ministerul Transporturilor.

Comisia de buget-finanţe a Senatului a dat, marţi, aviz favorabil, cu amendamente, proiectului de Lege de aprobare a OUG 2/2017 care prevede că studenţii beneficiază de gratuitate la călătoriile cu trenurile companiei CFR.

Unul dintre amendamentele admise a fost cel al lui Florin Cîţu (PNL) şi Eugen Teodorovici (PSD) prin care gratuitatea era restrânsă doar la călătoriile pe care un student le face între localitatea de domiciliu şi cea în care studiază.

Un alt amendament, propus de Eugen Tedorovici şi Ştefan Mihu (PSD), stipulează că de acelaşi tratament preferenţial vor beneficia şi elevii de liceu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.