Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea intră la rupere la Daniel Constantin: Cuvinte și pentru Victor Ponta

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Reşiţa, pentru AGERPRES, că disensiunile care apar din partea unor persoane din coaliţia majoritară nu afectează susţinerea Guvernului.

"Am văzut câteva ieşiri ale domnului Daniel Constantin, care era puţin supărat, după câte am înţeles eu, pe domnul Tăriceanu, dar vă pot spune că susţinerea Guvernului nu va fi afectată. Guvernul va avea, în continuare, o susţinere serioasă în Parlament, chiar dacă unii, şi de la noi, şi de la ALDE, se mai supără. Cele două partide rămân stabile, serioase. Avem o majoritate sănătoasă în Parlament care va susţine Guvernul şi măsurile guvernamentale", a afirmat Liviu Dragnea.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

Şi în ceea ce priveşte relaţia sa cu Victor Ponta, liderul PSD susţine că îl leagă aceeaşi prietenie cu fostul premier pentru care ar face, oricând, la fel de multe ca şi până acum.

"Eu am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta în cei cinci ani cât am fost împreună la conducerea partidului şi o parte la cea a Guvernului şi nu îmi pare rău de nicio acţiune de-a mea. Dacă ar fi să dăm timpul înapoi, aş face la fel, iar din partea mea, ar fi aceeaşi prietenie cu Victor Ponta", a mai afirmat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.