Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îşi ia revanşa: Ce spune despre viitorul lui Dacian Cioloș și PNL

dragnea ponta tariceanu

Lovit fără milă de PNL după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, Liviu Dragnea îşi ia revanşa. Dă de pământ pur şi simplu cu duşmanii de la PNL.

"Liberalii sunt penibili când mă atacă. Umblă după candidaţi peste tot prin oraş prin Bucureşti. Acest partid PNL e o gogoaşă care e formată din două gogoşi sparte şi nu se vor uni niciodată.", a tunat Dragnea la Antena 3.

Şeful PSD a făcut şi o radiografie la adresa guvernului tehnocrat al lui Dacian Cioloş. ""Cioloş e mai puţin ferm decât credeam. Cel mai slab ministru, concurenţă foarte mare. Cred că cel mai slab e cel al Sănătăţii. Bătălia mare: Sănătate, Agricultură şi Fonduri Europene. Cel mai bun ministru este Vasile Dâncu. Singurul minister care funcţionează foarte bine. Petre Tobă e de asemenea foarte bun. Şi Ministerul Apărării, foarte bun.

Citeşte şi: Elena Udrea detonează bomba pentru Klaus Iohannis: Legături între DNA şi cu dosarul şefului statului

În privinţa alianţelor electorale, Dragnea a fost foarte ferm. "Cu ALDE sigur facem alianţe, în rest nu prea credem. Cu PNL şi PMP, nu. Cu UNPR, unde se poate.", a mai spus Dragnea.

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că printre obiectivele principale ale PSD la alegerile locale din iunie se află câştigarea funcţiei de primar general al Capitalei de către Gabriela Firea, dar şi obţinerea unui număr mai mare de mandate de primari. "Vreau să câştige Gabriela Firea Primăria Municipiului Bucureşti. Din ce este acum în campanie, este singurul candidat serios. Singurul candidat cu un program foarte bun şi care are un plan pentru Bucureşti, dar nu un plan futurist. Nu are obiective care să fie atinse peste nu ştiu câte zeci de ani. Gabriela Firea este, ca şi noi, o pesedistă. PSD este un partid care, am înţeles mereu, din acest motiv oamenii ne votează, că românii trebuie să trăiască şi azi. Nu numai mâine şi poimâine. Nu am fost adepţii generaţiilor de sacrificiu. Sunt lucruri care pot fi făcute rapid şi vor fi făcute rapid. Deci, Gabi Firea, în mod normal, ar trebui să câştige Primăria Capitalei. Este unul din obiectivele noastre şi ale mele şi ale partidului", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, întrebat care este ţinta sa şi a PSD pentru alegerile locale din iunie.

Citeşte şi: Aproape de o nouă TRAGEDIE: Un fost jucător de la Viitorul s-a prăbușit pe teren timp de 10 minute

Preşedintele PSD a adăugat că un al doilea obiectiv electoral vizează obţinerea unui "număr mai mare de mandate de primari" decât au social-democraţii în prezent. "Şi toată starea de spirit, toate evaluările arată că aşa se va întâmpla. Iar la votul politic pentru Consiliul judeţean cred că PSD nu va putea scădea sub 35%", a adăugat liderul social-democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.