Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis îşi cere SUSPENDAREA

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că preşedintele Klaus Iohannis urmăreşte intenţionat să fie suspendat de către majoritatea PSD-ALDE, dar arată că el nu va face un astfel de demers.

"Preşedintele a minţit cu presa de faţă în respectiva întâlnire de la Guvern. În Constituţie se spune clar care sunt temele la care poate participa preşedintele la şedinţele de Guvern sau dacă este invitat de premier. Premierul nu l-a invitat şi nici pe ordinea de zi nu erau temele prevăzute de Constituţie. Premierul a aflat de la aghiotantul SPP că vine preşedintele la Guvern

Preşedintele a dat buzna la Guvern şi asta a fost invitaţia premierului? Premierul a şi spus după şedinţa de Guvern că nu l-a invitat", a declarat Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea a mai spus că strategia preşedintelui este de a crea evenimente politice care să înăbuşe subiectele care nu-i convin lui personal şi a spus că tot ce se întâmplă acum acoperă scandalul dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă.

"Pentru preşedinte legislaţia şi Constituţia nu prevăd pârghii pentru a fi tras la răspundere. Cred că a treia linie din strategia preşedintelui este să îşi ceară suspendarea. El vrea o campanie în care să meargă în ţară să se victimizeze. Eu, cel puţin pentru moment, nu sunt interesat de suspendare şi nu cred că ar fi potrivit un astfel de demers.

Este o teorie a oamenilor din perioada Traian Băsescu. De fiecare dată când ai nevoie să îngropi un subiect, inventezi un altul. Se naşte o dezbatere foarte intensă, iar când scade interesul se inventează imediat un nou eveniment. Brusc, nu se mai discută despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă. Eu nu l-am auzit pe preşedintele Klaus Iohannis vorbind despre aceste dezvăluiri foarte grave, care, dacă cumva sunt adevărate? ", a mai precizat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.