Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, lovitură grea pentru Klaus Iohannis

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
liviu dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea a spus ca partidul pe care îl conduce nu va participa la o eventuală mazilire a preşedintelui SIE dacă între Iohannis şi Mihai Răzvan Ungureanu este doar o dispută personală. În schimb, Dragnea a afirmat că se impune o analiză instituţională şi dacă există motive din acest punct de vedere, atunci PSD va face o analiză. "Dacă este o simplă dispută personală, PSD nu participă la aşa ceva. PSD este un partid serios, însă aşteptăm şi o analiză instituţională a preşedintelui dacă există un conflict instituţional între cei doi"

Liviu Dragnea a precizat că există posibilitatea să nu meargă la consultările de la Cotroceni convocate pentru luni la ora 17:00.

Liderul PSD a precizat că în momentul în care Mihai Răzvan Ungureanu a fost votat în plenul Parlamentului, social-democraţii au votat împotrivă, menţionând că ”aia a fost opinia noastră”. ”La votul din plen noi am fost împotrivă. Aia a fost opinia noastră, dar o dată ce a fost numit acolo nu vreau ca Serviciul de Informaţii să intre iar într-o perioada de instabilitate. Mai ales în conjunctura internaţională în care ne aflăm acum. Dacă sunt chestiuni persoanel să se rezolve altfel”, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.