Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj de susținere pentru un fost pușcăriaș: Vreau sa-mi exprim o mare dezamăgire

Dragnea Liviu

Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, are un mesaj de susținere pentru un fost pușcăriaș. Dragnea e de partea lui Gigi Becali în disputa cu MAPN pe palmaresul Stelei. Situatia Stelei nu a trecut neobservata nici in mediul politic din Romania: "Vreau sa-mi exprim o mare dezamagire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se intampla cu un nume ca Steaua. Steaua e legenda in Romania. E pacat ca s-a ajuns in situatia asta.

Citește și: Poza care a emoționat profund întreaga Europă / FOTO

E pacat ca ministerul apararii nu a gasit o solutie impreuna cu clubul Steaua ca acesta echipa sa joace unde a jucat intotdeuna, in Ghencea. E ca si cum ai spune ca Rapid nu mai poate sa joace in Giulesti. Pai Rapid si Giulesti inseamna acelasi lucru. Steaua si Ghencea inseamna acelasi lucru, in cartierul ala totii copiii din Ghencea cresteau cu Steaua in suflet, mi se pare nefiresc.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Carmen Iohannis nu vine la București

Nu stiu daca e reala informatia ca Ministerul Apararii vrea sa si fac o echipa. Eu cred ca ministerele trebuie sa se ocupe cu altceva, nu pentru a face echipe de fotbal. Exista posibilitatea legala ca firme sau persoane care au fonduri sa poata sustine aceste echipe, nu ministerele.

Citește și: Percheziții de amploare: Peste 100 de forțe de ordine au fost desfășurate, 20 de persoane ridicate

Sunt foarte mahnit ca s-a ajuns in situatia asta, pana la urma, o legenda nu poate fi infranta cu actiuni birocratice. E o mare dezamagire nu numai pentru stelisti ci si pentru cei care iubesc fotbalul.", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, unul dintre romanii care vor face deplasarea la Budapesta alaturi de delegatia FRF pentru meciul cu Ungaria, a vorbit pentru Sport ProTV despre sansele de a ajunge la Euro 2016, organizarea Euro 2020, noul stadion din Craiova si problema Stelei cu MApN.

Citește și: Vedetă de la Antena 1, în stare gravă în spital: Medicii nu știu ce are prezentatoarea

1000 de fani va avea Romania in meciul de foc de la Budapesta. Printre ei se va afla si Liviu Dragnea, o aparitie tot mai obisnuita in delegatiile nationalei in mandatul lui Razvan Burleanu. Dragnea mizeaza pe cel putin un egal la Budapesta si spune ca jucatorii lui Iordanescu au capacitatea sa treaca peste atmosfera incendiara pe care fanii maghiari o vor face pe stadion.

"Ma manifest ca un roman civilizat, dar nu merg la Budapesta sa tac. Macar un egal e important pentru nationala Romaniei. Sunt unul dintre cei o mie de romani care vor fi prezenti la Budapesta vineri si sigur ca mi-as dori sa castigam. Teoretic ar trebui sa castigam. Cred ca va fi un meci cu o tensiune foarte mare. Indiferent de competitie, un meci intre Ungaria si Romania este un meci cu foarte multa emotie, sper sa ramana numai la nivel de emotie. Si un egal ar fi foarte bun"

"Am foarte mare incredere in Anghel Iordanescu si Viorel Moldovan. Cred ca fac o echipa foarte buna. Sper ca si jucatorii sa fie patrunsi de emotia intregii natiuni pentru acest meci. Am foarte mare incredere in capacitatea manageriala a presedintelui Burleanu."

"O sa ma manifest foarte bine, nu merg cu teama ca nu are de ce sa-mi fie teama. Daca nu le e teama celor o mie de romani si daca noi nu mergem acolo, ce sa mai asteptam de la jucatori? Trebuie sa fim cel putin o mie de insi la care jucatorii romani sa se raporteze si sa stie ca suntem acolo cu ei si sa auda din o mie de piepturi "Hai Romania!" Asta le da si lor curaj, dar o mie de glasuri hotarate pot reprezenta pentru ei un pilon de stabilitate si de incredere", a declarat Dragnea pentru Sport ProTV.

Liviu Dragnea este mare fan Iordanescu. Cei doi sunt si colegi de partid: "Anghel Iordanescu nu activeaza la partid. Pentru noi e o o onoare ca Anghel Iordanescu e membru la noi, dar Anghel Iordanescu nu activeaza ca membru de partid. Iordanescu e un caracter deosebit, un om extrordinar foarte serios, deschis, inteligent, am avut sansa sa-l cunosc indeaproape, sunt bucuros ca suntem prieteni! Un om cu viziune foarte moderna asupra fotbalului si un foarte bun pedagog. Iordanescu e un mare antrenor si face echipa foarte buna cu Viorel Moldovan."

"Nu eu hotarasc, dar cred ca asa ar trebui, ca Iordanescu sa fie antrenor la turneul final si sa se intoarca acasa cu rezultate bune"

"Eu sper ca nationala sa scoata romanii in strada chiar la turneul din 2016. S-ar putea ca tot Anghel Iordanescu sa fie cel care ii scoate in strada cum ne-a scos si atunci la finala Cupei Campionilor"

"Anghel Iordanescu e un antrenor cu viziune moderna, bine pregatit. Eu n-am vazut improvizatii la Anghel Iordanescu", a mai declarat acesta.

Calificarea nationalei la Euro 2016 este doar primul pas. Obiectivul este si Mondialul din 2018 si organizarea Euro 2020 la Bucuresti: "Exista un plan facut de guvern la care am lucrat si eu impreuna cu Federatia. Domnul Burleanu e un tanar in care am mare incredere. E un program pentru Euro 2020, Romania va fi pregatita din punct de vedere al infrastructurii atat in ceea ce priveste stadioanele pentru a gazdui evenimentele cat si pentru celelelte elemente de infrastructura si numai"

"Romania are capacitatea si poate gazdui un asemenea eveniment fara repros. Exista bani, exista timp si vointa si lucrul asta se va realiza categoric. Euro 2020 va insemna un castig pe termen scurt dar si mediu pentru Romania din punct de vedere economic. Vor veni in Romania oameni care cu alta ocazie nu ar veni. Oamenii aia ii vom castiga ca turisti si vor vorbi si cu alti oameni si in Romania s-ar putea sa creasca si va creste afluxul de turisti", mai spune Dragnea.

Alaturi de proiectul Euro 2020, fotbalul din Romania se pregateste pentru noi stadioane. Cel din Craiova este in constructie: "Am sprijinit sa facem la Craiova unul dintre cele mai cochete stadioane din Liga 1 de 30.000 locuri, un stadion modern de care Sudul tarii are nevoie"

Aproape de Rapid, Dragnea a lasat fotbalul pentru scoala. "Am fost legitimat in Divizia B in liceu si in primul an de facultate, cand trebuia sa fiu luat la Rapid, tatal meu s-a opus. A hotarat sa ma ocup de scoala. Am ratat transferul la Rapid, dar nu am ratat microbul pentru Rapid, sunt rapidist de la 3 ani"

"Rapid a fost cea mai framantata echipa, este o stare de spirit. Speram toti rapidstii sa vina o echipa de patroni care sa aiba si forta, capacitatea si intelepciune sa faca ce merita din echipa asta.", a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.