Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj pentru baronii PSD din teritoriu

lacrimi de crocodil, baron

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, după Comitetul Executiv al PSD, că va începe discuțiile cu fiecare lider de organizație din țară pentru a contura lista pentru alegerile parlamentare, dar a ținut să le transmită că așteaptă oameni noi și tineri, dorind o împrospătare a echipei din Parlament a PSD.

”Până la finalul lunii august voi avea o conversație cu fiecare lider de organizație PSD din țară, dar și din București. Obiectivul este ca până la finalul lunii august să avem o primă formă a listei. Va fi o listă împrospătată, cu oameni tineri, dar bine pregătiți, cu doamne, o listă foarte bună”, a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, liderul PSD le-a explicat liderilor PSD că a ajuns să se gândească extrem de serios la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului tehnocrat.

”Am discutat despre situația dezastruoasă a absorbției fondurilor europene. De asemenea, le-am explicitat colegilor mei minciuna pe care o practică Guvernul Cioloș și demersul cinic pe care îl practică împotriva veteranilor de război (...) acestea sunt lucruri și le-am spus asta și colegilor mei, care mă fac să mă gândesc foarte serios la o moțiune de cenzură”, a mai precizat Dragnea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.