Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta: 'Eu îl rog să mai meargă o dată la DNA'

dragnea ponta

Liviu Dragnea face mărturisiri neaşteptate despre relaţia sa cu Victor Ponta. Preşedintele PSD spune că i-a dăruit acestuia câţiva ani din viaţa lui,  dar mai ales, l-a durut ce a spus Ponta într-un interviu, săptămâna trecută, în care spunea "lucruri neadevărate".

Șeful PSD îi transmite lui Victor Ponta să mai meargă o dată la DNA, în cazul în care știe și alte lucruri despre el.

Revolta unui membru CSM: 'Este inadmisibil ca magistratura să dea exemple negative de genul acesta'

"Această afirmație, că știe lucruri despre mine... Eu îl rog să mai meargă o dată la DNA și să le spună pe toate ca să se elibereze. Nu am nici un fel de tresărire față de acest subiect. Am citit și explicațiile pe care le-a dat, nu îmi dau seama de ce face acest lucru. Nu m-a deranjat cel mai mult faptul că a fost la DNA. M-a durut foarte tare un interviu pe care l-a dat săptămâna trecută în care spunea tot felul de lucruri neadevărate. Sunt trist pentru chestia asta, îmi pare rău că a făcut asta. Are motivele lui, nu le știu, dar sunt foarte mulți oameni care sunt mirați și dezamăgiți de atitudinea lui," a spus Liviu Dragnea la DCNews Live.

"Din partea mea a fost o prietenie fără ezitare și fără echivoc. Nici nu trebuie să spun foarte multe lucruri că asta s-a văzut, s-a dovedit. Începând cu februarie 2010 și până acum ceva timp, nu foarte departe. Practic, i-am dăruit câțiva ani din viața mea. Tot ce am făcut din 2010 ca președinte, secretar general, am fost împreună: problemele de partid erau la mine ca să aibă mâinile libere ca să se ocupe de guvernare. Ce s-a întâmplat nu am de unde să știu. Îmi pare rău. Am încercat să discut cu Victor Ponta. Și în zilele moțiunii ne-am văzut fără nici un rezultat," a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.