Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, nervos pe presă. Prefectul de Buzău l-a luat în brațe pe ”Nu știu!”

liviu dragnea

Întrebat de jurnaliști care este situația în județul Buzău, Liviu Dragnea s-a enervat și le-a spus acestora că nu a venit să țină o conferință de presă. Dragnea s-a enervat și când a fost întrebat despre acțiunile firmelor de deszăpezire și a spus că ”bilanțurile le fac unii pe la televizor. Să fie sănătoși! Noi facem bilanțul la sfârșit”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea susține că nu știa despre problemele ridicate de primarul de la Drajna, deși acesta susține că sună de trei zile la autoritățile centrale. ”Mă duc acum și în câteva minute încerc să aflu despre ce e vorba”.

Liviu Dragnea a precizat că nu știe încă dacă va fi instituit Codul roșu în județele afectate de ninsori, ”dar vom fi foarte aproape”.

La rândul său, prefectul Gabriel Baltă a precizat că sunt 5 localități blocate în județul Buzău, dar nu le știe după nume. ”Nu știu care sunt. Nu am lista la mine”.

Întrebat despre utilajele care staționeză pe marginea drumului, prefectul a precizat că nu știe despre ce problemă este vorba, însă ”cred că se mai odihnesc și oamenii respectivi”.

Totodată, prefectul a precizat că nu știe câte cazuri medicale grave are în județ. ”Nu fac eu monitorizarea apelurilor la 112”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.