Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Nu îl avem, pe liste, nici pe Căutiș, nici pe Lavinia Șandru'

PSD2

Alexandru Căutiș și Lavinia Șandru sunt două nume de jurnaliști care ar putea candida din partea PSD la alegerile parlamentare. Căutiș a confirmat că și-a dat acceptul, deși a fost unul dintre cei mai mari contestatari ai social-democraților și ai liderilor acestora începând cu actualul președinte PSD, Liviu Dragnea. Șandru s-a remarcat și ea prin același tip de atac, iar Dragnea anunță că listele nu sunt făcute cu aceste nume pe ele.

”L-am sunat pe președintele PSD Constanța care e în spital. Mâine o să vorbim. Listele se semnează de către președintele partidului. Ar fi cel puțin ciudat, dacă nu exotic, ca el să fie pe liste. Aș fi îngrozit ca domnul Teodorovici să plece din partid dacă va veni Căutiș, nu îmi permit așa ceva! Deocamdată, nu îl avem pe liste nici pe Căutiș, nici pe Șandru. Listele le semnez eu, le spun cu modestie. Nu le semnez dormind.”, a spus, la emisiunea ”Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, Liviu Dragnea.

Citește și: Nicușor Dan a experimentat viața de om al străzii: Nu singur, ci alături de ambasadorul Marii Britanii / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.