Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea nu se lasă: Ce pregătește pentru SRI

facebook.com
sri informatori secret intuneric negocieri

Birourile reunite ale celor două Camere vor analiza dacă există competenţă ca Parlamentul să ceară desecretizarea protocoalelor SRI cu instituţii ale statului, a declarat, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"Am vorbit cu domnul Tăriceanu astăzi, mâine o să ne vedem din nou la BPR şi o să vedem procedural dacă avem această competenţă. Nu văd de ce nu am avea-o. (...) Să cerem, dacă nu e nimic ilegal şi neconstituţional în acele protocoale, de ce să nu fie toată lumea satisfăcută, ca şi curiozitate?", a declarat Dragnea la Parlament, scrie agerpres.ro.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Întrebat dacă vor trimite solicitare către CSAT să le desecretizeze, Dragnea a spus: "Şi către SRI, şi către PG, şi către CSAT. Să vedem ce o să mai zică".

Pe de altă parte, întrebat dacă în coaliţie s-a luat decizia de a nu mai respinge ordonanţa prin care au fost majorate salariile demnitarilor vizavi de Legea salarizării unice, liderul PSD a arătat că acest subiect este încă în discuţie.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

"Încă discutăm, aştept să văd că am înţeles că foarte curând va apare proiectul de Lege a salarizării unitare şi în funcţie de cum va arăta, atunci o să discutăm în coaliţie ce facem cu acea Ordonanţă", a spus Dragnea.

Întrebat dacă există posibilitatea de a nu mai fi respinsă, el a spus: "Mică. Foarte mică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.