Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea o vrea pe Kovesi în faţa comisiei de anchetă: 'Să fie chemate toate persoanele'

nasul.tv
coldea kovesi

Liviu Dragnea se implică în Comisia de anchetă parlamentară a alegerilor prezidenţiale din 2009. Şeful PSD anunţă că Laura Codruţa Kovesi trebuie să vină la Parlament neapărat pentru a se afla adevărul. De altfel, Dragnea anunţă că toţi cei din sufrageria lui Gabriel Oprea cu funcţii la acea vreme trebuie să răspundă la întrebările comisiei.

Citeşte şi: Se pregăteşte remanierea? Ce mesaj îi transmite Liviu Dragnea lui Sorin Grindeanu

"Toţi oamenii de la baza partidului mi-au spus să nu cedăm. Să nu cedez. Niciun pas înapoi. Nu cedez de la a pune programul în practică. Eu nu dau ordine comisiei de anchetă a alegerilor din 2009. Nu văd de ce nu ar fi invitată Kovesi. Că va veni sau nu, e altceva. Comisia de anchetă e tratată serios şi e forte bine. Să fie chemate toate persoanele cu funcţie atunci pentru aflarea adevărului. Cei din sufragerie cu funcţii importante să vină la comisie. O singură persoană nu poate vicia tot sistemul. Nu ştiu dacă vor fi efecte penale, dar vor ieşi la iveală informaţii. Nu se mai poate schimba rezultatul alegerilor", a spus Dragnea la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

Dragnea s-a referit şi la impozitul pe venitul global. Şeful PSD nici nu se gândeşte să renunţe la această măsură. "La impozitul pe venitul global nu renunţăm. vedem cum îl vom putea introduce. Se va întâmpla. În foarte scurt timp, vom prezenta varianta finală şi calendarul de implementare. Am spus de zeci de ori că nu se va duce omul cu hârtiile la ghişeu. Toate veniturile vor creşte", a explicat liderul Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.