Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, precizări despre cazul Bejinariu: 'O să primească, de la mine, acelaşi semnal'

Inquam Photo / Octav Ganea
Inquam Eugen Bejinariu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că o să anunţe înaintea şedinţei de plen care este poziţia partidului în privinţa votului la solicitarea referitoare la urmărirea penală în cazul lui Eugen Bejinariu, menţionând că din partea lui va fi acelaşi semnal. 

"Când ajungem la plen o să vă spun atunci, exact înainte de plen, ca de obicei. O să primească de la mine acelaşi semnal. Comisia (n.r. - Comisia juridică) nu salvează, comisia exprimă puncte de vedere, votul este tot timpul în plen, numai în plen", a precizat Liviu Dragnea, întrebat la Parlament care va fi poziţia partidului în cazul lui Eugen Bejinariu, informează agerpres.ro.

Liviu Dragnea, reacție la anunțul lui Tudorel Toader: 'Sper să se ajungă și la fapte'


Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, săptămâna trecută, cu 16 voturi "pentru", şapte "împotrivă" şi o abţinere, să recomande plenului să nu voteze cererea de urmărire penală în cazul Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul Microsoft 2.

Dan Andronic DINAMITEAZĂ România: Cine ar fi ziariștii cu EPOLEȚI


Membrii comisiei au luat în discuţie cererea de încuviinţare a efectuării urmăririi penale a lui Eugen Bejinariu ca urmare a scrisorii procurorului general al României, Augustin Lazăr, prin care a revenit asupra unei solicitări din noiembrie anul trecut, din legislatura trecută. 

Atunci, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat solicitarea, dar plenul a amânat de două ori luarea unei decizii din lipsă de cvorum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.