Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea pregătește LOVITURA DECISIVĂ pentru Klaus Iohannis: A spus-o la ÎCCJ

dragnea iohannis

Liviu Dragnea pregătește lovitura decisivă pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful PSD vrea să-l lase fără imunitate. Dragnea a comentat ironic când a fost întrebat dacă va susține o lege prin care cei condamnați cu suspendare să nu mai aibă dreptul să candideze, lansând un atac, voalat, la președinte și PNL.

”Eu nu am beneficiat de imunitate și nici nu vreau să beneficiez vreodată. O spun a mia oară, dacă vom reuși, vreodată, să modificăm Constituția, nu numai în sensul ăsta, ci și în mai multe prevederi, trebuie scoase toate imunitățile, inclusiv cea a președintelui, dacă vorbim de principiul ca nimeni să nu fie deasupra legii. Ei pot să ne scoată și din țară, (n.r. la o propunere de interzicere a celor condamnați cu suspendare ca să mai candideze) ca să câștige PNL alegerile și să facă ”guvernul meu” ne pot scoate din țară, că și dacă nu avem o funcție, poate influențăm.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Scene incredibile între doi tineri, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Dragnea a ironizat și modul în care el și Victor Ponta sunt tratați în justiție, chiar de ziua fostului premier.

"I-am urat din suflet (n.r. lui Victor Ponta), am și vorbit cu el, o să ne și vedem. Comentariile negative nu mă afectează. Și eu și el am fost nedreptățiți în multe sensuri. Nu pot să-mi dau eu cu părerea despre justiție, mai primesc și o atenționare de la CSM că-mi dau cu părerea. Numai unii au dreptul să-și dea cu părerea despre justiție", a declarat președintele PSD la ÎCCJ.

În fața magistraților ÎCCJ s-a prezentat astăzi, în același dosar, și soția lui Liviu Dragnea, Bombonica.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

Miza procesului este una uriaşă pentru Dragnea, întrucât dacă primeşte încă o pedeapsă, fie şi cu suspendare, politicianul se duce după gratii.

Liviu Dragnea nu a dorit ca soţia sa, Bombonica, să fie şefa şoferilor, a paznicilor şi a femeilor de serviciu, iar în acest fel, şefa DGASPC, Floarea Alesu a creat serviciul Secretariat unde soţia lui Dragnea a fost numită şefă. Potrivit martorilor audiaţi în dosar, aceasta nu semna pontaje şi alte acte pe motiv că i se părea „jenant” se arată în documentele de anchetă.

Citește și: Vine APOCALIPSA: S-a stabilit data sfârșitului lumii / VIDEO

Mai mulţi martori dar şi fosta şefă a DGASPC Teleorman le-au povestit procurorilor DNA despre favoritismul de care s-a bucurat fosta soţie a lui Liviu Dragnea în cadrul Direcţiei.

Mai precis, aceştia au povestit că Liviu Dragnea nu a fost de acord ca soţia sa să ajungă şefa serviciului unde lucrau paznicii, şoferii şi femeile de serviciu în cadrul instituţiei. Astfel a fost necesară crearea unui nou serviciu special pentru ca fosta soţie a demnitarului să devină şef.

Citește și: DEMENȚIAL Udrea, în genunchi lângă o capră și lângă un copil cu pantalonii umflați / FOTO SENZAȚIONALE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.