Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, prima reacție, după acțiunea de forță a DNA: Este un atac VIOLENT

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Președintele PSD, Liviu Dragnea, are o primă reacție, după ce DNA a cerut începerea urmăririi penale pentru miniștrii Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. Dragnea susține că acesta este un atac violent al DNA la o altă putere a statului, la Guvern.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, ipoteză EXPLOZIVĂ, după asaltul DNA: se încearcă o LOVITURĂ de STAT

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Liviu Dragnea anunță că va vota ÎMPOTRIVA cererii DNA de urmărire penală a Rovanei Plumb

”În primul rând mi se pare un atac violent la o altă putere a statului, pentru că noi discutăm despre o Hotărâre de Guvern, printre alte sute de Hotărâri de Guvern cum au fost și altele. Noi discutăm despre un transfer nu către un privat, ci către un CJ, deci de la public la public. Eu nu cred că nu au mai fost în istorie transferuri de proprietăți din domeniul public al statului în

Acolo este vorba despre o suprafață plină de bălării și de niște betoane, pe care noi le știm de copii, că acolo am copilărit. Această proprietate a fost trecut de la administrația publică a statului la Consiliul Județean Teleorman și atât. Am văzut mai multe și am citit mai multe despre alte lucruri. 99% dintre bălțile din România sunt închiriate către firme, care le exploatează piscicol”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Dragnea susține că ”Dosarul Belina” este o ficțiune și miza DNA este să distrugă PSD-ul.

”După părerea mea dosarul ăsta este o ficțiune. Sigur, are consecințe reale, cu două doamne ministru foarte, foarte importante. În acest moment miza nu cred că mai sunt eu, miza este PSD. Pe de altă parte au început să apară stenograme, discuții despre raportul Inspecției Judiciare, lucruri care provoacă foarte mare agitație și acțiuni de genul ăsta. Fac toate asta pentru a putea spune că raportul Inspecției Judiciare a ieșit rău pentru că au început acțiunile împotriva PSD”, a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.