Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea pune condiții: 'Nu mai mergem cu agenduța la cancelariile străine să luăm notițe'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sorin Grindeanu Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seară, că doreşte relaţii ''super corecte'' şi ''super cinstite'' cu partenerii, bazate pe respect reciproc, adăugând că nu va mai accepta ca autorităţile române să meargă, indiferent la ce cancelarie din lume, ''să îşi ia notiţe''.

''După instalarea guvernului da, în mod categoric da, voi transmite (...) în mod oficial care e poziţia noastră, care nu va comporta schimbări majore, ceea ce am spus şi public, că îmi doresc ca aceste parteneriate strategice să funcţioneze şi mai bine, dar cu o componentă bine articulată economic. Noi suntem parteneri foarte buni, aşa am fost tot timpul, în toată istoria, şi livrăm sprijin, siguranţă, securitate în zonă (...) Cred că este cinstit, este legitim din partea noastră să vrem şi avantaje economice care să facă viaţa românilor mai bună. La aşa ceva nu renunţ. De asemenea, nu voi mai vrea, şi o să transmit asta, ca autorităţile române să meargă, indiferent la ce cancelarie din lume, cu agenduţa şi să îşi ia notiţe. Aşa ceva nu accept şi nu voi promova, nu voi susţine, ba dimpotrivă, relaţii super corecte, super cinstite, dar totuşi reciproc avantajoase şi bazate pe respect reciproc, pentru că este foarte important'', a spus Dragnea la Antena 3.

Citește și: BOMBĂ Ăsta e motivul pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Sevil Shhaideh?

Liderul PSD a arătat că este ''absolut sigur'' că această atitudine va fi apreciată la adevărata valoare şi că orice partener onest care primeşte o asemenea propunere de stil de parteneriat nu are cum să o refuze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.