Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea RĂSPUNDE la declarațiile șefei PNL, Alina Gorghiu: 'Nu există limită a MIZERIEI'

PSD
liviu dragnea

Alina Gorghiu e de părere că Liviu Dragnea s-ar putea alege cu un nou dosar penal, după modelul celui al lui Victor Ponta cu Tony Blair. Totul a plecat după ce liderul PSD a făcut mai multe vizite în străinătate unde s-a întâlnit cu mai mulți politicieni de prim rang. Dragnea s-a întâlnit cu premierul Suediei și cu cancelarul Austriei, printre alții.

„E mai prin ţară, mai pe afară domnul Dragnea în campanie. Acum pozează în frecventabil viitor prim-ministru, dar mi-e teamă că o să aflăm peste câţiva ani despre cum a fost ajutat de consultanţi ca în povestea cu Tony Blair. Sunt răutăcioasă acuma. La vizitele domniei sale pline de substanţă în afara ţării. La vizita din Suedia şi nu numai. (...)Domnul Dragnea este într-o campanie asiduă, de la flipchart până la vizite organizate de consulanţi ai domniei sale, probabil pe sume interesante, pentru că există această disperare la Liviu Dragnea de a ajunge prim-ministru”, a declarat şefa liberală la Hotnews.

Citește și: ADEVĂRUL despre fructele pe care le cumpărăm din magazine: Sunt IRADIATE și vechi

Liviu Dragnea i-a răspuns dur rivalei de la PNL.

”Nu o să am niciun dosar pe modelul Tony Blair. Lună de lună liderii social-democrați europeni ne întâlnim înainte de Consiliul European. Acolo participă premierii și liderii de state social-democrați. Vineri o să mă văd cu alți lideri europeni la Praga. Am înţeles că nu există limită a mizeriei politice în campanie electorală, dar să fii atât de mizerabil şi să jigneşti lideri europeni. Eu discut de invitaţii oficiale şi iată ce se rostogoleşte în presă. E o minciună care ne face de râs ca țară. Ce o să spună ei acum: ”Eu nu mai invit pe cineva din România pentru că o să spună că am primit bani!?”.

Citește și: SECRETUL de pe Facebook: Introdu acest COD ca să obții asta / FOTO

Discut pentru România și asta nu se face pe bani. Unii poate sunt așa învățați.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3, la emisiunea ”100 de minute” moderată de Alessandra Stoicescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.