Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacție după decizia de PLAGIAT în cazul Ponta: Este veselie în țară

liviu dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat decizia CNATDCU, care a stabilit să i se retragă titlul de doctor lui Victor Ponta. Discursul președintelui PSD preia în mare parte reacția fostului premier, Victor Ponta, avută pe Facebook, spunând că acesta era principala preocupare a acestui Guvern.

ALERTĂ - Victor Ponta a PLAGIAT. I se retrage titlul de doctor/ OFICIAL

Am înțeles că a asta a fost principala preocupare a acestui Guvern.Cred că este o veste bună pentru mulți oameni, până la urmă. M-au sunat câțiva fermieri, care mi-au spus că acum, după ce s-a dovedit acest “plagiat”, ei nici nu mai au nevoie de subvenții, nici nu mai trebuie să iasă să recolteze, câțiva transportatori care au spus că nu mai au nevoie nici de autostrăzi, nici de drumuri, este o mare veselie în țară. Eu vă spun, vă spun, din punct meu de vedere, ca președinte a PSD, această hotărâre este discutabilă, pentru că aceeași comisie, în altă componență, a luat altă decizie. Dar repet, nu cred că era principala temă a unui Guvern tehnocrat”, a punctat Liviu Dragnea.

Anterior, Victor Ponta comenta decizia CNATDCU, pe Facebook, spunând, ironic, că acum s-au rezolvat și problemele României.

Joi, Consiliul General al CNATDCU a stabilit oficial că fostul premier Victor Ponta a plagiat în teza de doctorat. Raportul comisiei de experţi (anunţat în exclusivitate de stiripesurse.ro, AICI), prin care a fost constatat plagiatul, a fost aprobat de Consiliul General al CNATDCU, în şedinţa de joi. Au fost 34 de voturi pentru adoptarea raportului şi o abţinere.

Victor Ponta va fi informat cu privire la concluzia CNATDCU şi va avea la dispoziţie 10 zile pentru a contesta decizia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.