Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacție FURIBUNDĂ după decizia Curții Constituționale

Liviu Dragnea ICCJ

Președintele PSD Liviu Dragnea a reacționat furibund, după decizia Curții Constituționale care obligă Parlamentul sau Guvernul să pună prag la abuzul în serviciu. Dragnea susține că acum s-a văzut manipularea care a fost făcută pe tema OUG 13 și arată că anumiți șefi de instituții au întreținut ”o manipulare” care i-a scos pe oameni în stradă.

Citește și: Curtea Constituțională detonează BOMBA: Parlamentul, OBLIGAT să pună prag la abuzul în serviciu

”CCR a rămas conseventă din punctul meu de vedere și nu numai al meu. Astăzi a bolduit prima decizie care în mod voit sau nu era înțeleasă greșit de unii. Unii au spus că aceea Ordonanță a fost dată pentru mine exclusiv și asta s-a spus și în România, dar și în în străinătate.  CCR vine astăzi și spune mult mai clar că trebuie să stabilim un prag la abuzul în serviciu și să stabilim intensitatea vătămării”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD susține că ”cel mai probabil” ministrul Justiției va veni cu un proiect de lege de modificare a Codurilor Penale și se va introduce un prag la abuzul în serviciu.

Liviu Dragnea s-a arătat extrem de nemulțumit la adresa celor care au criticat OUG 13, în special de șefii instituțiilor care în acea perioadă au criticat Guvernul și PSD.

”Nu știu ce facem cu ei, important este să înțeleagă că au ieșit în baza unei miniciuni. Eu nu am fost niciodată supărat pe cei care au ieșit în stradă, ci am fost supărat pe cei care au construit în spate această manipulare (...) Sunt foarte curios acum dacă partenerii externi, dacă ambasadele, au fost șase ambasade care au cerut retragerea OUG (...) Este o decizie importantă ziua astăzi și cred că ne va ajuta pe mulți să înțelegem cum s-a rostogolit o minciună în luna februarie. Acum și decizia CCR este dată tot pentru mine, decizia a fost dată tot pentru mine? Eu nu știu cum mă va afecta pe mine în procesul pe care îl am în baza unei declarații mincinoase. Au existat șefi de instituții care au venit și ne-au certat, care spuneau că nu este nevoie de prag. Puteau măcar să tacă, nu să vină să rostogolească această minciună, neștiind despre ce e vorba”, a mai spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.