Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacție la anunțul lui Tudorel Toader: 'Sper să se ajungă și la fapte'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Președintele Liviu Dragnea a reacționat luni după ce Tudorel Toader a anunțat că va publica numele celor care au intrat în arhivă. Președintele social-democraților a menționat că vede ”cu un ochi foarte bun” anunțul lui Toader privind publicarea numelor celor care au vizitat arhiva SIPA.

„Am văzut declarația dlui ministru de Justiție. Sper să se ajungă și la fapte. Nu cred că ce e scris acolo trebuie să rămână secret. Este vorba și despre niște rapoarte, despre niște intrări, ieșiri, cine a avut acces de-a lungul anilor. Se poate ivi ca cu arhiva SIPA să se procedeze asemănător cu modelul CNSAS-ului. Trebuie să aflăm dacă unele informații din dosarele SIPA care n-ar trebui să fie făcute publice, ce țin de viața privată, ne-ar putea ajuta să înțelegem dacă în anii trecuți acele date au influențat deciziile anumitor instanțe”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

„Dar nu este suficient. Trebuie să gândească procedura prin care informațiile relevante din documente să fie făcute publice. Oamenii vor să stie dacă deciziile instanțelor au fost influențate - sau încă sunt - de alte lucruri decât probele din dosar”, a mai precizat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.