Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacție la dezvăluirile martorilor denunțători din dosarul lui Ponta și Șova

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
liviu dragnea

Doi martori denunțători din dosarul Turceni - Rovinari, în care sunt implicați Victor Ponta și Dan Șova, dezvăluie că au lucrat în sediul PSD, atât cel central, cât și unul din nordul Bucureștiului. Liviu Dragnea a reacționat dur și îi amenință cu procesul pe cei care au făcut dezvăluirile pe care șeful PSD nu le crede.

”Dacă a făcut acele afirmații, să le ducă la capăt. Eu nu-i permit acelui individ să aruncă o pată. Să spună date, sume, nume, totul. Are tot suportul meu. Îi cer, în mod public. Eu nu am niciun fel de cunoștință că ar fi avut loc în sediul din Kiseleff așa ceva, din 2005 până azi. Dacă nu va justifica, va avea o plângere pentru denunț calomnios.

Citește și: Seiful cu piesele nelansate ale lui Prince a fost scos la vânzare: Suma uriașă care se cere

Sunt extrem de nervos. Îl vom obliga să ducă la capăt aceste acuzații. Dacă e adevărat, cei vinovați să plătească, dacă nu, să plătească el.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Vineri, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de audiere, în calitate de martor, a președintelui PNL Alina Gorghiu, în dosarul Rovinari-Turceni. Informația a fost confirmată de avocatul lui Octavian Laurențiu Graure, inculpat în dosarul Rovinari-Turceni, cel care a și cerut audierea Alinei Gorghiu, pe motiv că ea a reprezentat, la un moment dat, compania Electrica într-un proces civil cu CE Rovinari.

Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA în dosarul Rovinari-Turceni pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ''Ponta Victor-Viorel''.

Citește și: Usain Bolt va avea statuie: Cine îl va însoți / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.