Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea reacționează, după informația că Mihai Tudose i-a cerut DEMISIA

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Sociologul Marius Pieleanu a lansat în spațiul public informația conform căreia înainte de Comitetul Executiv al PSD, premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea. Liderul PSD dezminte și susține că nimeni nu i-a cerut demisia.

”Nu, asta nu este o informație, este o minciună și o prostie. Au fost 100 de inși în sala respectivă și nimeni nu mi-a cerut demisia, nimeni nu a cerut așa ceva.

Dacă sunt instituții foarte deranjate și încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează pot să plec și din țară sau să mă evapor, dar am văzut încă o dată, mai intens decât până acum o susținere profundă a partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce a însemnat votul împotriva cererii DNA, în cazul Rovana Plumb, Dragnea a spus că acest vot este o expresie a faptului că oportunitatea aparține decidentului.

”Este o expresie a faptului că de ani de zile susțin că oportunitatea aparține decidentului. Asta a fost explicația votului meu și a fost a celor 99% dintre cei care au votat împotrivă”, a mai spus Dragnea.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.