Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacţie furibundă: Îi voi da în judecată!

facebook.com/LiviuDragnea
dragnea trump

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că îi va acţiona în judecată pe cei care au spus şi au propagat informaţia conform căreia el ar fi plătit un milion de euro pentru a-şi aranja vizita în SUA.

"Eu am primit o invitaţie de la Comitetul care a organizat toate evenimentele din ultima săptămână, care a culminat cu evenimentul de vineri. Oricare membru din acest comitet de organizare poate să invite la acest eveniment şi alţi oameni decât cei care sunt cuprinşi în schema oficială.

Eu zic că nu era bine dacă refuzam această invitaţie, sub motivul că la noi se supără cineva dacă te duci la o astfel de întâlnire în SUA.

Am mai auzit că am plătit un milion de euro ca să fac nişte fotografii. Sper ca această prostie, această minciună să nu ajungă acolo. Există o lege care prevede ca o persoană fizică, dar nici altă persoană nu a

Până acum nu am ripostat. Cine a spus această minciună va trebui să dovedească în instanţă. Eu cred că în instanţă vor putea să demonstreze în faţa instanţei cum am dat eu un milion de euro. Eu nu am dat aceşti bani şi trebuie să fi prost ca să spui acest lucru, dar cei care au spus asta vor putea să demonstreze totul în faţa instanţei", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.