Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a sucit: Îl laudă pe Ponta şi face marele anunţ

liviu dragnea

Liviu Dragnea continuă să-l laude pe Victor Ponta pe unde poate şi arată că securea războiului dintre ultimii şefi ai PSD-ului a fost îngropată. Liderul social-democraţilor anunţă şi care este marele plan al PSD-ului pentru revigorarea României.

"Din punct de vedere al asistenţei sociale, chiar dacă în guvernarea Ponta s au luat măsuri foarte bune pentru mediul economic, încă n am reuşit să construim un plan serios pentru copii, sănătatea lor, educaţia lor, pentru tineri. Tinerii au nevoie de 3 lucruri: loc de munca, casă, şi să-şi poată întemeia o familie. De o şansă, de fapt. E vorba de şansă şi statul trebuie să creeze această şansă. Am făcut nişte lucruri care pregătesc toate condiţiile pentru a se dezvolta acest lucru, dar intenţia noastră era ca în 2016 să lucrăm la el", a spus Dragnea.

Citeşte şi: ȘOCANT Preşedintele Cehiei l-a ameninţat pe premier cu un Kalaşnikov

Liderul PSD îl invită chiar şi pe preşedintele Klaus Iohannis să se alăture acestui proiect. "Eu am făcut invitaţie publică şi pentru preţedinte şi pentru celelalte partide să lucreze pentru noi la acest plan. Noi avem echipele deja formate, ceea ce am însămânţat când Victor Ponta a fost premier, unul dintre cei mai buni premieri.  Vine 2018-2019 când vine un centenar. Cu ce îl întâmpinăm? Mulţi se întreabă de ce nu se întorc românii din diaspora în ţară. Mulţi se întreabă de ce tinerii sunt supăraţi pe clasa politică. Majoritatea politicienilor au vorbit despre tineri", crede Dragnea.

Liderul PSD s-a referit şi şa situaţia din sănătate. "În sănătate sunt sisteme medicale la standarde extrem de ridicate în ţări care vor să colaboreze cu noi, de exemplu Israel", a încheiat şeful social democraţilor.

Citeşte şi: ULUITOR Eroarea care ar putea declanşa un nou război mondial

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.