Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a supărat pe Guvern din cauză că atacă Parlamentul la CCR: Anunțul pe care-l face

dragnea ciolos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat nemulţumit, luni, vizavi de demersul Executivului de ataca la Curtea Constituţională patru legi referitoare la salarizare, liderul social-democraţilor spunând că s-ar fi aşteptat ca, în loc să facă acest lucru, "Guvernul să vină cu ceva pe masă".

"Mulţi ne-am aşteptat de la acest Guvern, în loc să atace la Curte majorări de salarii sau alte acte normative, să vină cu ceva pe masă, adică să propună totuşi o salarizare mai bună pentru bugetari, pentru românii care lucrează în sistemul bugetar. Din păcate, se concentrează foarte mult pe aceste lucruri. Dacă în final Curtea Constituţională va decide că acele prevederi sunt neconstituţionale, le vom respecta cu toţii", a afirmat Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Citește și: Ele sunt femeile cu cei mai mari și mai mici sâni: Locul ocupat de românce

Guvernul a sesizat CCR cu privire la Legea pentru completarea Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, precum şi stabilirea unor măsuri fiscal-bugetare, adoptată de Parlament în 8 iunie 2016.

Potrivit unui comunicat al Executivului, Guvernul a cerut Curţii exercitarea controlului de constituţionalitate a dispoziţiilor acestei legi, având mai multe obiecţii asupra unor articole ce au fost introduse în actul normativ şi adoptate în plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, titrează agerpres.ro.

Citește și: UDMR dă semnalul : Cioloş, bun de premier si dupa alegeri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.